• Mon – Sat: 7:00 – 17:00
 • info@vapsimata.gr
 • + 210 347 4899
 • ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  Το βάψιμο είναι μία διαδικασία ανακαίνισης που θεωρείται αρκετά απλή ώστε να μπορεί να την αναλάβει και κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας όταν πρόκειται για το σπίτι του ή κάποιον άλλον χώρο. Τα σπίτια όμως δεν είναι τα μόνα που χρειάζονται βάψιμο. Οι επαγγελματικοί χώροι πρέπει να είναι πάντα άριστα βαμμένοι καθώς η εμφάνιση τους είναι και η πρώτη επαφή του πελάτη με την επιχείρηση και πολλές φορές παίζει και σημαντικό ρόλο για το αν θα συνεργαστεί μαζί της ή όχι. Όταν μιλάμε λοιπόν για βάψιμο επαγγελματικού χώρου, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.

  Αν ο χώρος σας είναι μικρός και απλός, ένα γραφείο ας πούμε, τότε κατά πάσα πιθανότητα οι ικανότητες και οι γνώσεις σας αρκούν για να πετύχετε ένα «αξιοπρεπές» βάψιμο. Αυτό όμως δεν ισχύει όταν μιλάμε για πιο μεγάλους χώρους οι οποίοι παρουσιάζουν και κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως είναι τα καταστήματα. Αν λοιπόν σκέφτεστε να αναλάβετε ο ίδιος το βάψιμο του καταστήματος σας, σίγουρα θα ήταν καλή ιδέα να εμπιστευτείτε αυτή τη δουλειά σε επαγγελματίες σαν αυτούς που θα βρείτε στο site ΒΑΨΙΜΑΤΑ. Ας δούμε γιατί.

  ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  Γιατί το βάψιμο καταστημάτων πρέπει να το αναλαμβάνουν επαγγελματίες

  Πολλές επιφάνειες
  Ένα κατάστημα συνήθως έχει πολλές και διαφορετικού τύπου επιφάνειες όπως ράφια και προθήκες αλλά και τοίχους με διαφορετικές υφές. Η κάθε επιφάνεια χρειάζεται ειδική φροντίδα αλλά και μεταχείριση κατά το βάψιμο για να προστατευτεί ή να βαφτεί σωστά. Ένας «ερασιτέχνης» απλά θα «χαθεί» και είναι πολύ πιθανό να παραβλέψει σημαντικές λεπτομέρειες που σίγουρα δεν θα ξέφευγαν από έναν σωστό επαγγελματία. Τα λάθη στο βάψιμο ακόμη και αν είναι μικρά, μπορεί να χαλάσουν το τελικό αποτέλεσμα και να το υποβιβάσουν σημαντικά.

   

  Δύσκολος υπολογισμός ποσότητας μπογιάς
  Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε ένα βάψιμο είναι να τελειώσει η μπογιά. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η επιστροφή στο κατάστημα με τα χρώματα, αλλά το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να πετύχει κανείς ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο χρώμα όταν αγοράζει ξανά μπογιές, με αποτέλεσμα ανομοιομορφίες στο βάψιμο. Ένας ειδικός θα μπορέσει να υπολογίσει σωστά την απαραίτητη ποσότητα έτσι ώστε να αγοραστεί όλη η μπογιά που θα χρειαστεί με τη μία.

   

  Ειδικός εξοπλισμός
  Ο εξοπλισμός για το σωστό βάψιμο καταστημάτων δεν περιορίζεται μόνο στα ρολά και τα πινέλα. Θα χρειαστούν και άλλα πιο εξειδικευμένα εργαλεία για να αφαιρεθεί μπογιά από μικρολάθη αλλά και να προετοιμαστεί σωστά η κάθε επιφάνεια για βαφή. Ένας «ερασιτέχνης» πιθανότατα δεν διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και αν τον αγοράσει, δεν θα γνωρίζει πώς να τον αξιοποιήσει σωστά. Ο επαγγελματίας θα φέρει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται και θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει άμεσα το όποιο λάθος ή πρόβλημα παρουσιαστεί.

   

  Ειδικές τεχνοτροπίες
  Κακά τα ψέματα, το βάψιμο ενός καταστήματος πρέπει να είναι εντυπωσιακό, ειδικά αν πρόκειται για εμπορικό κατάστημα που απευθύνεται σε νέους ανθρώπους. Δεν αρκεί λοιπόν απλά να βάψετε τους τοίχους ομοιόμορφα σε ένα χρώμα, ακόμη και αν αυτό είναι μοντέρνο και όχι κάτι κλασικό σαν το άσπρο και τις αποχρώσεις του. Οι ιδιαίτερες τεχνοτροπίες βαψίματος είναι αυτές που θα πάνε την διακόσμηση του χώρου σας σε άλλο επίπεδο. Οι τεχνοτροπίες αυτές συνήθως αποδεικνύονται δύσκολες και χρονοβόρες για έναν ερασιτέχνη μπογιατζή αλλά για έναν επαγγελματία, είναι απλά ρουτίνα. Μη διστάσετε να ρωτήσετε και τη γνώμη του σχετικά με τις τεχνοτροπίες.

   

  Γρήγορη παράδοση
  Για να βαφτεί ένα μαγαζί θα πρέπει σίγουρα να μείνει κλειστό για κάποιο καιρό. Ακόμη και αν αυτή η δουλειά γίνει «εκτός σεζόν», σίγουρα είναι καλό και συμφέρον για τον επιχειρηματία να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να επιστρέψει το κατάστημα του στην «ενεργό δράση» όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ένας επαγγελματίας εννοείται ότι θα τελειώσει το project που θα του αναθέσετε πολύ πιο γρήγορα από εσάς λόγω των ικανοτήτων, της τεχνογνωσίας αλλά και του εξοπλισμού του.

  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

  buildproplus

  Οι συνεργάτες μας.